Λανθάνουσα γλώσσα...

«Τέτοιους πολιτικούς είχαμε δυστυχώς πολλούς στη χώρα μας, γιαυτό και φτάσαμε εδώ που φτάσαμε».

...Επωνύμου του Έλληνος, πασοκαρχηγού


Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Γράμμα πονεμένο...
για καλό και για κακό...

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ !***

***ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΣΩ !***

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 1. Η René De Chatillion που το έσβησε χωρίς καν να το διαβάσει, έχασε, εκείνη τη νύχτα τον μεγάλο της έρωτα, τον Anry, σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 2. Ο Κώστας Φελλάκης, φοιτητής από τα Μουδανιά που δεν το έστειλε εγκαίρως, κόπηκε στο μάθημα του Ρωμαϊκού Δικαίου.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 3. Η Katie Robinson έλαβε αυτό το γράμμα και, επειδή ήταν προληπτική, το έστειλε σε μερικούς φίλους της αλλά όχι σε 21 που έπρεπε. Τρεις μέρες μετά, πηγαίνοντας σε ένα πάρτυ φίλων της, δολοφονήθηκε από το χτύπημα ενός μεθυσμένου οδηγού.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 4. Ο Georg S. Pavlinsky, που έστειλε αυτό το μήνυμα σε 21 άτομα την ίδια μέρα, συνάντησε την μεγάλη του αγάπη Maria Valefskaya, μετά από 5 χρόνια που είχαν χαθεί και της έκανε πρόταση γάμου. Ζουν μαζί ευτυχισμένοι και έχουν τρία όμορφα παιδιά.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 5. Η Πίτσα Μητέρα, η αστρολόγος, που τό 'στειλε αμέσως σε πάνω από 189 (3x7x9) άτομα, έβγαλε στο ΚΙΝΟ δώδεκα στα δώδεκα και κέρδισε 450.010 ευρά.

ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ 6. O George Andrew Papandrew που το έστειλε την ίδια μέρα σε 13.986 (21x666) φίλους του γλίτωσε από την πρωθυπουργία και το πιθανό Γουδί.

***ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ***

Εσείς πρέπει να το στείλετε μέσα στη μέρα, σε 3x7, σε εικοσιένα άτομα και είτε θα έχετε απίστευτη τύχη στον έρωτα είτε θα κερδίσετε λαχείο είτε κάτι άλλο πολύ καλό θα σας συμβεί.

Αν δεν το στείλετε η κακή τύχη θα σας περιτριγυρίζει, όπως καληώρα το κούρεμα και η δανειακή.